Gratis producten
Gratis producten

Eigenlijk zijn het gewoon cadeautjes. Online vind je ontzettend veel leuke producten voor niks. Je hebt natuurlijk de bekende weg via Marktplaats of speciale pagina’s op Facebook waar je gratis spullen af kan halen bij mensen in de buurt (of verder weg).
Maar ook meerdere websites waar je artikelen kosteloos kunt bestellen. Soms betaal je dan wel een klein bedrag aan verzendkosten, je hebt dan echter nog steeds dingen voor een minimale prijs.

Gratis boodschappen, het bestaat echt

Als je online boodschappen bestelt krijg je vaak samples van nieuwe producten bij je boodschappen geleverd. Daarnaast heb je bijvoorbeeld de app Scoopy, waarmee je het aankoopbedrag van verschillende soorten artikelen terug krijgt als je de kassabon upload. Ook kan je bij meerdere supermarkten sparen voor gratis boodschappenpakketten. Als je dus vaak boodschappen doet bij dezelfde supermarkt, heb je zo een mooi pakket met daarin van allerlei verschillende artikelen. Vaak zijn het producten die worden aangeboden om een keer uit te proberen, zodat je er enthousiast van wordt en de volgende keer die dingen zelf aanschaft (maar dat is natuurlijk geen verplichting).

Gratis proefmonsters

Naast dat je vaak bij bijvoorbeeld je aankopen in een parfumerie proefmonsters mee naar huis krijgt zodat je die kan uitproberen, kan je ook online samples bestellen van bekende merken. Op www.gratis.nl/gratis-proefmonsters.php vind je een handig overzicht van met daarop dingen die je gratis kan uitproberen. Het enige wat je meestal hoeft te doen is wat gegevens invullen en voor je het weet liggen de proefmonsters in je brievenbus. Heerlijk toch, dat je kan genieten van een gratis lekkernij bij de koffie of een heerlijk schoonheidsproduct kan uitproberen.

Gratis make up, hoe leuk is dat

Tegenwoordig kan je van bijna elke winkel een app downloaden en met iedere aankoop punten sparen voor korting of gratis spullen. Bij de Etos is het zelfs nog leuker, je kan namelijk sparen voor gratis make up. Voor gratis make up kan je ook terecht op www.gratisvoorvrouwen.nl/gratis-schoonheidsproducten.html, je vraagt eenvoudig een of meerdere producten gratis aan. Het aanbod verschilt natuurlijk per periode, de ene keer zijn het vooral verzorgingsproducten die gratis worden aangeboden en op andere momenten vind je hier daadwerkelijk make up die je voor niks kan krijgen.

Gratis condooms aanvragen

Je hebt verschillende websites waar je condooms kan bestellen zonder dat je er voor hoeft te betalen. Dat is onder andere www.condoomfabriek.nl en www.altijdgratiscondooms.nl. Wist je dat als je aanvullend bent verzekerd bij CZ, je ook kosteloos condooms aan kan vragen? Je ontvangt er dan een stuk meer dan in de pakketjes van de genoemde websites.

Dingen uitproberen voor niks

Artikelen bestellen en er niet voor hoeven te betalen. Dat is natuurlijk geweldig. Er zijn verschillende verzamelsites waarop je een overzicht vind van talloze gratis dingen die je binnen enkele minuten besteld en vervolgens in mum van tijd op de deurmat hebt liggen.

Leuke spullen op gratis.nl

Op www.gratis.nl staan honderden producten die je gratis kan uitproberen. Je vind daarnaast tips hoe je zelfs een gratis tablet in huis kan halen. Deze website toont niet alleen producten die je zonder de bestelling van een ander product zonder extra kosten krijgt, maar laat ook zien wat voor geweldige cadeaus je krijgt bij het afsluiten van een abonnement of de overstap naar een nieuwe energieleverancier.

Heel veel voor niks op allesvoorniks.nl

De website www.allesvoorniks.nl is ook een verzamelsite van vrijwel alle lopende cadeau- en kortingsacties. Gratis samples aanvragen van eten of verzorgingsproducten of een proefrit in een waanzinnige auto maken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden als je een kijkje neemt op deze pagina.

Altijd gratis producten op elkedaggratis.nl

Een ander online overzicht van het aanbod van gratis dingen staat op www.elkedaggratis.nl. Shoppen met hoge kortingen, samples die je kan uitproberen of een kop koffie. Je vindt het allemaal in een overzichtelijke weergave op deze website.

Niet alleen op internet, maar ook in de wekelijkse reclamefolders staan tal van gratis producten. Een 1+1 gratis actie is vaak de goedkoopste manier om artikelen van een bepaald merk in te slaan. Let altijd even op bij spullen die online gratis worden aangeboden, in sommige gevallen worden er namelijk wel verzendkosten gerekend. Er zijn echter meer dan genoeg dingen die echt gratis zijn, zoals veel zwangerschapsdozen, samples die je kan uitproberen en nog veel meer. Sla je slag!
Getagd met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*